Tuesday, April 21, 2015

Juoksukahvi kananmunalla

Moikka! Täällä ollaan! En oo tippunut kanin koloon ja kadonnut ihmemaahan. Vaikka se olisi kyllä melko metkaa :D

Olen ollut ahkera; manuskriptia on nyt kirjoitettu ja kuvia sijoiteltu jos jonkinmoisiksi kollaaseiksi. Omasta mielestäni alan olla aika haka tuossa Illustraattorin käytössä :D Olen alkanut kirjaanikin vähän kirjoitella JEEE!!! Nyt kun oon jo niin sikahyvä sen Illustraattorin kanssa niin suunnitelmissa on toki tehdä jos jonkinmoisia hienoja kuvalaisia ja reittikarttoja jne jne. Suuret suunnitelmat, katsotaan mikä on loppujen lopuksi sitten toteutus...

En tahtoisi ihannoida kiirettä, vaikka se tuntuu olevan niin trendikästä (joskaan ei tervettä), mutta pakko myöntää että kiirettä on pitänyt. Tästä johtuen, ja siitä että aamu tuntuu olevan ehkä se ainut hetki päivästä jolloin en ole nälkäinen, olen ruvennut kiireisimpinä aamuina höystämään mukaan otettavan kahvini kananmunalla. Kyllä. Raa'alla sellaisella. Toimii!! (En tosin ehkä suosittele tätä joka-aamuiseksi aamupalaksi).

Lauantaina juoksemassa balettitunnille.
Keep cup öf köörs koska must have.


Sain tämän vinkin ihanalta, mussukkaiselta ja rakkaalta ystävältäni, jonka kanssa tunnumme aina pohtivan kaikennäköisiä ravitsemusasioita. Ja muitakin kaikkia asioita maasta taivaisiin. Ensialkuun kananmuna kahvissa kuulosti melko ällöttävältä mutta jos sillä saisin pari extraminuuttia minun ja Nero-koiran aamuhalailuun niin tokihan sitä oli koitettava. Pistin kahvin joukkoon ensin mantelimaitoa, jotta vähän jäähtyy (pelkäsin että liian kuuma kahvi kypsyttää mukaan muljautettavan munan, en ole koikeillut kävisikö näin) ja sitten lisäsin kananmunan ja surr surr sauvasekoittimella kaikki sekaisin ja avot! Kahvi kouraan ja nautittavaksi vaikka työmatkalle! Kuinka kätevää!! Maku on yllättävän samettinen ja voi kuvitella että kahvi on maustettu marengilla.

Toisinaan olen lisännyt mukaan myös lusikallisen kookosöljyä. Koska hyvää ja koska kookosöljykin on niin kovin hyvää iholle!! Miten palaankin aina tähän ihoaiheeseen. Mihinkäs ihotutkija raidoistaan pääsis... Käytän muuten nykyään lähinnä kookosöljyä vartalovoiteena. Toisinaan myös kasvovoiteena mutta vain yöllä. Kookosöljy on antibakteriaalista ja kosteuttaa kyllä todella tehokkaasti ja tuoksuu hyvältä (ilman lisättyjä hajusteita).

Kun nyt päästiin ihoon taas niin koin jännän ilmiön tuossa kun ostin pari viikkoa sitten parapähkinöitä. Olin jostain lukenut että niitä kannattaa syödä vaan pari päivässä, koska sisältävät niin paljon seleeniä. Tätä neuvoa toteuttaen mussutin pari parapähkinää per päivä ja yht'äkkiä ihoni oli ehkä paremmassa kunnossa kuin koskaan. Pähkinäpussin loputtua nyt on tullut hieman takapakkia mutta tämä täytyy ehdottomasti toistaa. Parapähkinä päivässä pitää dermatologin loitolla?! :D

Mutta nyt, unta palloon jotta jaksaa taas huomenna juosta bussiin, juoksukahvi kananmunalla kourassa ja parapähkinä toisessa!

Pus!

-Mari

No comments:

Post a Comment